Post problems here

Site specific technical questions and announcements.

Moderators: Moderators Emeritus, Moderators

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Post problems here

Postby Merlin » Wed Apr 23, 2003 2:26 pm

Thanks in advance (and in retrospect) for your patience with the various belches, farts, and boogers as we iron out some last minute details with this "soft launch" of the messageboard portion of our show.

And, if it's not been made clear, please don't hesitate to post any problems you're having--especially weird MySQL messages and whatnot. Also apologies in advance if your cookies get fried from time to time (we're working on that).

So if you're having unexplainable craziness, either post a reply on this thread or email me (thorstenson at thelongwinters dot com) and I'll put it on the to-do list.

Rock on, Chachi.
Last edited by Merlin on Mon May 12, 2003 12:56 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed Apr 23, 2003 2:57 pm

I'm either just weird or I did something wrong, but obviously the sigs don't show up...?

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Postby Merlin » Wed Apr 23, 2003 2:59 pm

You don't *seem* weird Liz. :-)

I flipped 'em off for the moment. Waiting for a final call from Sir John on this.

You can definitely have a jokey picture, if it's any consolation.

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed Apr 23, 2003 3:25 pm

Merlin wrote:You can definitely have a jokey picture, if it's any consolation.


mmm... jokey pictures....

(Gee you just made a whole thread in Band Nerd disappear... I'm impressed!!)

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Postby Merlin » Wed Apr 23, 2003 3:27 pm

Liz wrote:(Gee you just made a whole thread in Band Nerd disappear... I'm impressed!!)


Gunh? Something missing?

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed Apr 23, 2003 3:31 pm

Merlin wrote:Gunh? Something missing?


I don't see the poll thread (what single would you pick). when you click on the "go to last post" icon tho, it'll take you to this thread... but it doesn't appear when you view the forum... just don't tell me I need glasses...

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Postby Merlin » Wed Apr 23, 2003 3:32 pm

No liz, you're totally right.

I tried noodling with it--I'm not sure what's up.

Thanks for the heads-up!

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Postby Merlin » Wed Apr 23, 2003 3:39 pm

Weird.

So I added a new post to the thread and now it *seems* okay.

I think we're definitely having some MySQL indigestion.

Liz, you're officially Vice-President in charge of telling me about things like this when you notice them.

Congratulations on your promotion.

:)

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed Apr 23, 2003 5:42 pm

Yessir - if that means I get a free sundae every first day of the month, I accept. If not.... I accept, too. I'm not picky really.

P.S. I didn't get a pop up window when I got my inaugurate PM (and it is set to that feature).....

User avatar
ChadyzGroove
Posts: 192
Joined: Tue Apr 22, 2003 3:30 pm
Current Heading: Ascending
Location: Natchez, Mississippi aka Hell
Contact:

Postby ChadyzGroove » Wed Apr 23, 2003 6:54 pm

i have a problem with my brain, any help?

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Try it now

Postby Merlin » Thu Apr 24, 2003 10:01 am

Would you all mind trying to replicate the various problems you were having?

I think I may have fixed it, but I want you guys to check it.

User avatar
grant
wears the boots
Posts: 1485
Joined: Tue Apr 22, 2003 10:16 am
Current Heading: West
Location: peninsular america
Contact:

Postby grant » Wed Apr 30, 2003 11:31 am

Here:
http://www.thelongwinters.com/board/viewtopic.php?t=94

I tried to edit a message in a topic I started with a poll, and (as far as I can tell) the poll disappeared. So I put the questions back in (to the best of my recollection). And now, they're all duplicates.

So there's some sort of problem between me and the poll-editing system.

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Sun May 04, 2003 8:32 am

<marquee>just an inquiry - HTML is pretty much disabled here right now, yes?</marquee>

User avatar
Forrest
Posts: 169
Joined: Tue Apr 22, 2003 7:29 pm
Location: Charm School

Postby Forrest » Fri May 09, 2003 2:53 pm

[ignore]

This is a test in order to ascertain whether or not I can actually post on here without getting a stupid error message.

[/ignore]

User avatar
Forrest
Posts: 169
Joined: Tue Apr 22, 2003 7:29 pm
Location: Charm School

Postby Forrest » Fri May 09, 2003 2:54 pm

Huzzah!

Are you happy now, John?

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed May 14, 2003 8:50 am

i think i burned some cookies or something...

today i logged in, i appeared on the "registered users online now" list, but it was as if i was someone else now, at the bottom and the top of the page i still had the "log in" command. i logged in once more, and then it worked... i do get logged out tho every time i leave the board (borwser remains open).

i guess someone messed with the cookie option on the pc? how rude.

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Postby Merlin » Wed May 14, 2003 11:50 am

Yeah, I dunno Liz.

One thing to be aware of if it helps at all...Visiting each one of those addresses and logging in would produce a different cookie.

Any chance that would account for any wonkiness? FWIW, http://www.thelongwinters.com/board/ is the "canonical" address. :)

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

Postby Moni » Wed May 14, 2003 11:55 am

probably... i wish i had access to the internet options, but the lab staff blocked the access... very smart... grmpf.

thanks tho, i'll keep that in mind!

User avatar
Moni
Posts: 1757
Joined: Tue Apr 22, 2003 9:18 am
Current Heading: Ascending
Location: Musikverein

slowishness...

Postby Moni » Thu May 22, 2003 2:26 pm

sometimes the board (unlike the rest of the site) takes a really long time to load, also posting and viewing threads takes a very long time... it usually lasts for at least a couple of minutes, then everything's normal again... and I don't think it's my internet connection....?

User avatar
Merlin
Kaiser of Nerds
Posts: 461
Joined: Mon Jan 06, 2003 9:52 pm
Location: San Francisco, Calif.
Contact:

Re: slowishness...

Postby Merlin » Thu May 22, 2003 2:36 pm

Liz wrote:sometimes the board (unlike the rest of the site) takes a really long time to load, also posting and viewing threads takes a very long time... it usually lasts for at least a couple of minutes, then everything's normal again... and I don't think it's my internet connection....?

Yeah, I've notcied that too.

I suspect that this the periodic self-maintenance that the MySQL database and possibly the server are performing.

Sorry for any inconvenience.


Return to “Administrivia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests